Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Her dilde sırasıyla aşağıdaki ortak isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Antrasit renkli möble ve aksesuarlar nesil dekorasyonunda modern bir estetik paketlemek isteyenler derunin tam bir tercih sunar. Antrasit tonları mekanlara derinlik ve şıklık katarken aynı zamanda ancak ve zarif bir hava oluşturur.

Özel tasarımı sebebiyle yegâne yönetim ile kolayca 4 kademeye kadar yatış eğilimi vererek çocuğunuza elan konforlu seyahat imkanı esenlar.

Bu renkler, denk odanızı daha davetkar ve rahatlatıcı bir mekan haline getirmenize yardımcı kabil.

ışıl ve kontak çeken bir gri tonu olan nurlu gri hem ofis ve iş yerlerinde hem de evlerde çok kullanılan bir gri renk olarak öne çıkıyor.

Sportif, dinamik ve modern bir atmosfer elde etmek için antrasitle alay malay sarı ya da hardal kullanabilirsiniz. Sarının canlı ve enerji veren etkisi, antrasitin bati havasını yumuşatarak kuut odasında ya da salonda çağdaş ve samimi merkez oluşturabilir. Mekanı aydınlatmak, henüz canlı işaret etmek yürekin sarının tonlarını yansıtan ürünler yeğleme edilebilir.

Antrasit ve kızıl rengi kombinasyonu lüks ve har bir sprey boya atmosfer oluşturmanın aktif bir yoludur. Kızıl rengi detaylar antrasit tonlarıyla dört dörtlük bir kontrast oluştururken mekana yapmacık bir fer tren.

Antrasit ve antrasit gri dekorasyon gri renklere iye döşek odası ekibinızla uyumlu kaynak perde ve halı renklerini seçerken, gri renklerin itici ve nötr etkisini dengelemek yürekin üç harika renk önerisi sunabiliriz. Antrasit ve gri renklere malik mecra odası takımınızı tamamlarken nar çciğereği, açık gökçe veya turuncu üzere hamam ve canlı renkleri fon perde ve halı seçimlerinizde kullanarak odanızı dengeleyebilir ve kişiselleştirebilirsiniz.

Antrasit rengi dekorasyon dayanıklılığı ve şıklığı bir araya getirerek sülale dekorasyonunda ve ticari mekanlarda tercih edilen bir opsiyon haline gelmiştir.

Gri renk duvar boyası, başka renklerle birleştirilerek bazı alanları vurgulamak kucakin bile kullanılabilir. Bir duvarınızı; kırmızı, sarı, yeşil, turuncu kadar renklerden biri ile vurgulamak istiyorsanız kalan duvarları gri renk tonlarından biri ile boyayıp muvazene kurabilirsiniz.

Tamamı ile mat bir renkten oluşum gösterecek tasarım ve düşüncemlarda duvarlar, yerler ve dolap tamamı ile mat antrasit gri renginde düşüncemlanır. Özellikle duvarlar bölgelere bakılırsa elan hararetli bir mat antrasit duvar boyas antrasit gri renginde layihamlanır.

Antrasit, gri rengin hararetli tonlarındandır ve son yıllarda moda dünyasında sık sık kullanılmaya temellamıştır.

Antrasit mai renk tonları ile de uyumlu bir renktir. Mobilyalarda tercih edildiğinde ortama sakin ve dingin bir esinti katan mavi antrasit ile koskocaman bir etkileşim sağlayabilir.

Bu makalede, mekanların estetiğini artırmak dâhilin ülküsel renk kombinasyonlarını bulmanıza yardımcı olacağız.

Report this wiki page